Abonnement på Malimo.no

Abonnement gir tilgang til alt digitalt materiell på Malimo.no på års- eller månedsbasis. I tillegg til det ferdige materiellet får man fri tilgang til en voksende samling arbeidsverktøy der man kan generere egne oppgaver.

  • Alternativer for enkeltbruker, små/store team, hel skole og for barnehage.
  • Årsbaserte abonnement løper fra dato man bestiller til samme dato året etter.
  • Årsbaserte abonnement har redusert pris ved fornyelse eller en årspris som ikke øker (gjelder helskolelisens).
  • Månedsabonnement har 12mnd bindingstid.

Man administrerer selv abonnementet og kan stoppe/starte som det måtte passe. Klikk inn på alternativene under for å lese mer om hver enkelt. For å bestille abonnement følger du knappen under. Abonnement bestilles og administreres inne på brukerdelen av siden, ikke her i butikken.

Ta gjerne kontakt på marenlm@malimo.no ved evt spørsmål!


Månedsabonnement

Månedsabonnement gir full tilgang til å laste ned alt materiell på Malimo.no. I tillegg får man fri bruk av arbeidsverktøyene inne på brukersiden. Med disse verktøyene kan man generere ulike aktiviteter og oppgaver. Se tilgjengelige verktøy inne på min.malimo.no (brukersiden).

Månedsabonnementet har 12mnd bindingstid. Ved kansellering av abonnement opphører tilgangen på materiellet lastet ned via abonnementet. Tilgangen er kun gyldig for en person, materiell kan ikke deles med andre.

Enkeltbruker - årsabonnement

Enkeltbruker - årsabonnement gir full tilgang til å laste ned alt materiell på Malimo.no. I tillegg får man fri bruk av arbeidsverktøyene inne på brukersiden. Med disse verktøyene kan man generere ulike aktiviteter og oppgaver. Se tilgjengelige verktøy inne på min.malimo.no.

Årsabonnementet for en enkeltbruker har ingen bindingstid. Det fornyes automatisk etter ett år, og da til redusert pris. NB! For skoler/organisasjoner gis det ikke rabatt ved fornyelse. Ved kansellering av abonnement opphører tilgangen på materiellet lastet ned via abonnementet. Tilgangen er kun gyldig for en bruker, materiell kan ikke deles med andre.

3200,-/år

fornyes til 1600,-/år
(priser eks. mva 25%)

Lite team - årsabonnement (klikk for å lese mer)

Lite team - årsabonnement gir full tilgang til å laste ned alt materiell på Malimo.no. I tillegg får man fri bruk av arbeidsverktøyene inne på brukersiden. Med disse verktøyene kan man generere ulike aktiviteter og oppgaver. Se tilgjengelige verktøy inne på min.malimo.no.

Årsabonnementet for lite team har ingen bindingstid. Det fornyes automatisk etter ett år. Ved kansellering av abonnement opphører tilgangen på materiellet lastet ned via abonnementet. Ved kjøp av årsabonnement for lite team får inntil fire brukere tilgang.

12.000,-/år

(priser eks. mva 25%)

Stort team - årsabonnement (klikk for å lese mer)

Stort team - årsabonnement gir full tilgang til å laste ned alt materiell på Malimo.no. I tillegg får man fri bruk av arbeidsverktøyene inne på brukersiden. Med disse verktøyene kan man generere ulike aktiviteter og oppgaver. Se tilgjengelige verktøy inne på min.malimo.no.

Årsabonnementet for stort team har ingen bindingstid. Det fornyes automatisk etter ett år. Ved kansellering av abonnement opphører tilgangen på materiellet lastet ned via abonnementet. Ved kjøp av årsabonnement for lite team får inntil ti brukere tilgang.

24.750,-/år

(priser eks. mva 25%)

Skolelisens - årsabonnement

Skolelisens - årsabonnement gir full tilgang til å laste ned alt materiell på Malimo.no for alle ansatte på skolen, uavhengig av antall. I tillegg får man fri bruk av arbeidsverktøyene inne på brukersiden. Med disse verktøyene kan man generere ulike aktiviteter og oppgaver. Se tilgjengelige verktøy inne på min.malimo.no.

Årsabonnementet med lisens for hele skolen har ingen bindingstid. Det fornyes automatisk etter ett år. Ved kansellering av abonnement opphører tilgangen på materiellet lastet ned via abonnementet.

49.500,-/år

(priser eks. mva 25%)

Barnehage - årsabonnement

Barnehage - årsabonnement gir full tilgang til å laste ned alt materiell på Malimo.no for alle ansatte i barnehagen uavhengig av antall barn og avdelinger. I tillegg får man fri bruk av arbeidsverktøyene inne på brukersiden. Med disse verktøyene kan man generere ulike aktiviteter og oppgaver. Se tilgjengelige verktøy inne på min.malimo.no.

Årsabonnementet for barnehage har ingen bindingstid. Det fornyes automatisk etter ett år. Ved kansellering av abonnement opphører tilgangen på materiellet lastet ned via abonnementet.

9000,-/år

(priser eks. mva 25%)